StartUp Nijmegen Junior: kennismaken met ondernemerschap

StartUp Nijmegen gaat van start met StartUp Nijmegen Junior: het project waarmee ze jonge kinderen kennis laten maken met het ondernemerschap. “Dit kan - als het aan ons ligt - namelijk nooit te vroeg beginnen. We willen hen hiervoor prikkelen en inspireren,” zegt community manager Eva te Brinke. Op 20 april gaat de eerste, wekelijkse bijeenkomstenreeks van start.

Tijdens het traject van StartUp Nijmegen junior komt de groep wekelijks op donderdag bij elkaar. Alle randzaken van het ondernemerschap komen aan bod. Hiermee wordt feeling en kennis gecreëerd bij wat ondernemerschap eigenlijk is.

“Onze ambassadeur Ties van den Broek is samen met ons team dit project gestart. We zijn dan ook mega trots dat we 20 april eindelijk van start mogen gaan,” zegt Eva. Een bijeenkomst duurt ongeveer 1,5 uur en het start om 16.00 uur. Het eindproduct zal een eigen ingevulde Business Model Canvas zijn met een uniek idee. “Hierin begeleiden wij en denken we mee.”

Aanmelden

Ben of ken jij iemand met kinderen, broertjes, zusjes of buurjongens of -meisjes met een interesse in ondernemerschap? Schrijf ze dan in! Aanmelden (leeftijd 10 - 16 jaar) kan hier. Iedereen die zich opgeeft, krijg vanzelf bericht.

Lees meer over het Startup Nijmegen Junior programma op www.startupnijmegen.nl

Dit vind je misschien ook leuk…