Sounds Like Juggling presenteert PUINBAL

Het gezelschap Sounds Like Juggling heeft een heel nieuw genre uitgevonden: muziek maken dóór te jongleren. Beats met zelfgebouwde shakerballen en bonkende jerrycans, bodypercussie als een bal in de lucht is en een hand even vrij heeft. Walsen met tikkende metalen buizen, dansen met een berg kartonnen dozen. Zo heb je jongleren nog nooit gehoord! Op zaterdag 27 januari komt Sounds Like Juggling naar De Lindenberg in Nijmegen met de voorstelling PUINBAL!

PUINBAL is de tweede muzikale jongleervoorstelling van Sounds Like Juggling. PUINBAL gaat over een wonderlijke diersoort: de mens. We willen hoger, sneller, meer, niks laten vallen, alle ballen in de lucht houden. We gaan door, door, desnoods tegen de klippen op. We zijn ongelooflijke overlevers en onverbeterlijke volhouders. Gevangen in patronen vallen we elkaar in de armen en vechten elkaar de tent uit: Juggling with life.

PUINBAL is een betoverende mix van muziek, jongleren en beeldend theater die je raakt. Gewapend met hun unieke jongleergrooves gaan de vier performers van Sounds Like Juggling het leven te lijf.
"!Sirio..! Hoger! Sneller! Guido..! GUIDO!! Naar voren! Terug! Arthur! Ogen dicht! OUT!!”

Arthur Wagenaar en Guido van Hout (Sounds Like Juggling): !Kunnen we op deze krankzinnige manier met de aarde blijven omgaan? Hoe lang houden we het nog vol; "Juggling with life"? !

Het gezelschap Sounds Like Juggling is opgericht door jongleur Guido van Hout en componist Arthur Wagenaar uit Culemborg. Hun eerste en gelijknamige jongleerconcert waarin muziek en jongleren versmelten tourt sinds 2020. PUINBAL is de nieuwste voorstelling van Sounds Like Juggling en tourt vanaf oktober 2022.
 

Dit vind je misschien ook leuk…