Slaapplekken gezocht voor wandelaars van de Nijmeegse 4Daagse

Al is een groot deel van de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse weliswaar voorzien van een slaapplek, toch heeft nog niet iedereen een vierdaagsebed gevonden. Daarom doet ook dit jaar Vierdaagsebed.nl een oproep op de gastvrijheid van Nijmegenaren om hun bed te verhuren aan wandelaars.

Er is vooral nog behoefte aan een- of tweepersoonsbedden waar één wandelaar kan slapen. Tegelijkertijd laat de organisatie aan wandelaars weten dat er nog overnachtingsplaatsen beschikbaar zijn. Zij kunnen zich aanmelden. "Het klinkt misschien een beetje tegenstrijdig dat we én gastgezinnen én wandelaars zoeken, maar dat heeft te maken met het beschikbare aanbod en de wensen van wandelaars. Aan ons dus de taak om genoeg aanbod te creëren en zo de juiste match te kunnen maken. En niet te vergeten iedereen een geweldige ervaring te bieden," legt Mara van Beek, manager Tourist Information bij Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen uit.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via vierdaagsebed.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Citystore Rijk van Nijmegen door een e-mail te sturen naar info@vierdaagsebed.nl of te bellen naar 088-3660200. De vergoedingen voor de gastgezinnen vind je hier.

 

Dit vind je misschien ook leuk...