Slaapplekken gezocht voor wandelaars 4daagse

Het aftellen tot de 105ᵈᵉ (jubileum)editie van de 'The Walk of the World' ofwel de Nijmeegse 4Daagse is begonnen. Van dinsdag 18 t/m vrijdag 21 juli lopen meer dan 45.000 deelnemers, met meer dan 70 verschillende nationaliteiten, de grootste wandelprestatietocht ter wereld. Een groot deel van de wandelaars is inmiddels voorzien van een slaapplek, maar nog niet iedereen. Vierdaagsebed.nl zoekt gastvrije inwoners uit Nijmegen en omgeving die een bed te huur hebben voor 4Daagsewandelaars.

Ook dit jaar doet Vierdaagsebed.nl beroep op de gastvrijheid van Nijmegenaren. Er zijn nog bedden nodig om de 4Daagsewandelaars te voorzien van hun welverdiende nachtrust. En dan gaat het om goede, comfortabele bedden, het liefst op basis van volpension. Het gastgezin ontvangt een vergoeding voor de gastvrijheid.

Bijzondere gesprekken aan tafel

Joyce en haar gezin maken dit jaar voor de vierde keer ruimte in hun huis om wandelaars te ontvangen: "Wij zijn al jaren gastgezin en doen dit elk jaar weer met veel plezier. Wandelaars een fijn thuis bieden en het hen naar hun zin maken, daar doen we het voor. Zo organiseren wij elk jaar vrijblijvend voor onze gasten op de laatste avond een barbecue. Een leuke afsluiter van een vermoeiende maar gezellige week samen. De tocht is voor de lopers vaak intensief en confronterend, wat aan tafel voor bijzondere gesprekken zorgt. Op deze manier beleven wij als gastgezin de 4Daagse elke jaar weer op een persoonlijke manier."

Ruime vergoeding en een ervaring rijker

De vergoeding voor het gastgezin bedraagt € 41,- per persoon per nacht, op basis van overnachting met ontbijt. Voor volledig pension (met lunch en warme avondmaaltijd) bedraagt de vergoeding € 57,- per persoon per nacht.

Aanmelden als gastgezin

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via vierdaagsebed.nl en voor vragen contact opnemen met Citystore Rijk van Nijmegen: via info@vierdaagsebed.nl of 088-3660200.

Meer weten over de 4Daagse? Bezoek dan de website voor meer informatie: www.4daagse.nl

Dit vind je misschien ook leuk…