Seniorendanscafé Burgerlust in OBG gaat weer open

Dinsdag 9 november gaat Seniorendanscafé Burgerlust in OBG Nijmegen na ruim anderhalf jaar weer van start. De avonden zijn voor 40-plussers uit Nijmegen en omgeving die houden van dansen en muziek. Ook beginners en alleengaanden zijn meer dan welkom. Vaste entertainers staan garant voor een gevarieerde en gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en line dance horen tot het repertoire.

Burgerlustvrijwilligers zorgen beurtelings voor de bar, bediening en (gratis) hapjes. Toegang is gratis. Neem een corona QR-code (op telefoon of papier) alsmede een geldig ID-bewijs mee.

OBG Nijmegen

OBG is er voor alle Nijmegenaren die actief en gezond willen leven en ouder worden. OBG biedt ondersteuning en zorgdiensten als het leven even niet meer vanzelf gaat. Het organiseert activiteiten en helpt mensen elkaar te ontmoeten, zodat zoveel mogelijk mensen blijven doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Daarom stelt OBG het gezellige Grand café graag open voor seniorendansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf en loop eens binnen op een van onze dansavonden, zodra dat weer mogelijk is. Van harte welkom!

Wanneer: Seniorencafé Burgerlust, elke 2e, 4e en evt. 5e dinsdagavond
Locatie: OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen
Tijd: tussen 19.30 en 22.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur.
Interesse? Kijk op www.obg.nu of bel met het Informatiepunt OBG, 024 327 92 79.

Dit vind je misschien ook leuk