Seniorendansavonden in OBG

Zestig-plus en dans- of muziekliefhebber? Kom dan eens naar een van de dansavonden in OBG Nijmegen. Seniorencafé Burgerlust organiseert daar twee keer per maand een gezellige avond met live muziek. Tafels en stoelen gaan aan de kant en is de vloer voor de dansers. Toegang is gratis.

Gemiddeld zo’n tachtig tot negentig mensen komen er per avond; trouwe bezoekers, soms al vele jaren lang, maar ook veel nieuwelingen weten het danscafé te vinden. Het seniorencafé is ook een fijne ontmoetingsplek, waar alleengaanden meer dan welkom zijn. Vaste entertainers staan garant voor een gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en linedance horen tot het repertoire. Burgerlust-vrijwilligers verzorgen, de bar, bediening èn de gratis hapjes. 

Gezond oud worden

OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor anderen kan betekenen. Daarom stelt OBG het gezellige Grand café graag open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf en loop eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. 

Seniorencafé Burgerlust in OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen, van 19.30 tot 22.30 uur,  zaal open vanaf 19.00 uur.

Dit vind je misschien ook leuk…