Seniorencafé Burgerlust en waarom iedereen van 55+ zou moeten dansen

Dansen doen we meestal voor ons plezier,  we dansen omdat we dat oprecht leuk en ontspannend vinden. Dansen maakt je gelukkig, daardoor voel je je beter, het stimuleert je geheugen, draagt bij aan een sterk hart, het maakt je minder stijf en flexibeler en het zorgt voor nieuwe sociale contacten.Daarom stimuleert OBG Nijmegen het dansen voor senioren.

Seniorencafé  Burgerlust gaat weer van start dit nieuwe jaar. Elke tweede, vierde en eventueel vijfde dinsdag zijn dansliefhebbers welkom in het geheel vernieuwde Grand Café in OBG Nijmegen. Daar wordt gedanst op live-muziek. Aanvang 19.30 uur en de toegang is gratis.

Al meer dan 25 jaar organiseert seniorencafé Burgerlust er elke tweede, vierde en soms vijfde dinsdag een dans- en  muziekavond.  Vaste muzikanten staan garant voor een gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en linedance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers zorgen voor bar, bediening en de gratis hapjes.
Gemiddeld zo’n tachtig tot negentig gasten komen er; trouwe bezoekers, soms al vele jaren lang, maar ook veel nieuwelingen weten het danscafé te vinden. Ben jij al geweest? Kom eens langs en je hebt vast een onvergetelijke avond!

Gezond oud worden

OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor een ander kan betekenen. Daarom stelt OBG het gezellige Grand café graag open voor iedereen. Dus niet alleen voor eigen gasten, maar ook voor bezoekers van buiten.
Ervaar het zelf: kom eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. Van harte welkom!

Seniorencafé Burgerlust, elke 2e, 4e en evt. 5edinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur. Volgende dansavonden: 9, 23 en 30 januari, 13 februari met prins Carnaval, 27 februari, 12 en 26 maart. Zie ook www.obg.nu.

Dit vind je misschien ook leuk…