ROX Escape Experience bij Vasim terrein viert jubileum

ROX, de escape room locatie gevestigd in het Vasimgebouw op het Nyma terrein, markeert volgende week haar eerste jaar in bedrijf. Deze mijlpaal is niet alleen een viering van succes, maar ook een terugblik op de unieke ervaringen die ROX haar bijna 10.000 enthousiaste gasten heeft geboden sinds de opening.

"Als een van de pioniers die de deuren opende op de Vasim, zijn we bij ROX dankbaar voor de immense steun van onze gasten," schrijven zij. Bijna 10.000 mensen hebben het afgelopen jaar de uitdagingen van de escape rooms aangenomen en hebben bijgedragen aan het succesverhaal van ROX.

Ter gelegenheid van hun jubileum presenteren ze een speciale cadeaubon. Deze cadeaubon, ontworpen om zowel leuk te zijn om te geven als een uitdaging te bieden, bevat een geheime code die alleen onthuld kan worden door slimme puzzelvaardigheden. "We geloven dat deze innovatieve twist het plezier van het geven en ontvangen vergroot, waardoor het een gedenkwaardig cadeau wordt voor elke gelegenheid."

"De waardering van onze gasten is voor ons van onschatbare waarde," zegt de organisatie. Bijna 10.000 bezoekers hebben de unieke sfeer van ROX mogen ervaren, en de feedback is overweldigend positief. Met een gemiddelde beoordeling van 8,9 op Escapetalk en 4,7 sterren op Google zijn ze trots op de kwaliteit en originaliteit van de ervaring die we bieden. Bovendien kondigen ze aan dat de escape room 'De Ramkraak' opnieuw is genomineerd door TERPECA voor de wereldwijde Top Escape Room. Eerder werd 'De Ramkraak' bekroond als de 24e beste escape room ter wereld. "Deze internationale erkenning vult ons met trots en dient als motivatie om te blijven streven naar vernieuwing en kwaliteit in onze escape rooms."

Voor meer informatie kijk op roxescape.nl

Dit vind je misschien ook leuk…