ReShare Store Nijmegen zamelt schoenen in voor mensen in nood

De ReShare Store aan de Lange Hezelstraat, zamelt schoenen in om mensen in nood de winter door te helpen. Tot en met 19 december kunnen herdraagbare schoenen worden ingeleverd. De ingezamelde schoenen worden, in samenwerking met lokale instanties, rondom de kerst weggegeven.

De wintermaanden gaan voor veel mensen gepaard met gezelligheid, warmte en liefde, maar dit geldt niet voor iedereen. Voor sommige mensen betekent het (meer) kou en eenzaamheid. Vooral voor mensen die dakloos zijn en mensen die moeten kiezen tussen boodschappen doen of de energierekening betalen. De ReShare Store wil deze mensen eens in iemand anders’ schoenen laten lopen. En jij kan helpen. Heb je nog stevige, herdraagbare schoenen over? Lever die dan bij de ReShare Store en help iemand in nood. 

Herdraagbare schoenen kunnen t/m 19 december worden ingeleverd bij de ReShare Store aan de Lange Hezelstraat 84. Er is vooral behoefte aan stevige, warme schoenen. Extra donaties zoals mutsen, handschoenen, sjaals en sokken zijn ook hard nodig. Er wordt samengewerkt met lokale instanties zodat de schoenen bij de juiste mensen terecht komen. 

Samenwerken

Werk jij voor een organisatie die wil bijdragen aan dit doel? Dan horen we graag van je. 

ReShare Store

Kleding kopen én iets goeds doen voor je medemens en het milieu, dat kan bij de ReShare Store: de tweedehands - en vintage kledingwinkels van Leger des Heils ReShare. Zij vinden opnieuw delen belangrijk, wat jij overhebt aan kleding kan iemand anders weer opnieuw dragen. Je vindt er mooie kleding tegen een eerlijke prijs, een luisterend oor of een leuke vrijwilligersbaan. Zo is de ReShare Store er voor iedereen, ook voor jou. 

Voorwaarden en geldigheid: 

-      Inzameling loopt t/m 19 december.

-      De inzameling loopt in alle ReShare Stores.

-      Alleen hele, herdraagbare schoenen worden ingenomen.

 

Ga voor alle 15 ReShare Store locaties naar www.resharestore.nl

 

Dit vind je misschien ook leuk…