Pop-up Romeins badhuis op de Grote Markt

Als frisse start van het nieuwe jaar organiseert de Nijmeegse Winterweken op 1 januari een heuse nieuwjaarsdip in een pop-up Romeins Badhuis midden op de Grote Markt. Een hoogtepunt van het Nijmeegse Winterweken programma die je niet wilt missen! Dus kom met je vrienden, familie of gewoon alleen naar de Grote Markt.

De eerste 300 deelnemers ontvangen een exclusieve Winterweken muts als aandenken aan deze bijzondere activiteit. Ook maken alle deelnemers kans op één van de 20 badslippers of één van de 25 vrijkaarten voor een ontspannen dagje uit bij Sanadome. Een mooie kans op het nieuwe jaar heerlijk relaxed te beginnen! Daarnaast is er een echte Werkwijzer fotobooth waar je een aandenken aan deze bijzondere ervaring vast kan laten leggen!

De nieuwjaarsduik op 1 januari begint om 11.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Reserveren is niet nodig!

Uitgeplonst? Warm dan lekker op in een van de gezellige horecagelegenheden op de Grote Markt en proost samen met je mede-zwemmers op het nieuwe jaar!

Meer informatie over de Nijmeegse Winterweken en het programma vind je hier: www.intonijmegen.com/agenda/jaarlijkse-evenementen/winterwekennijmegen

Dit vind je misschien ook leuk…