Pasar Malam Asia komt weer naar Nijmegen!

De betoverende geuren van exotisch eten, kleurrijke marktkramen en opwindende livemuziek vullen binnenkort de Jan Massinkhal Nijmegen, waar de Pasar Malam Asia plaatsvindt van vrijdag 27 oktober tot en met zondag 29 oktober 2023. Deze meest sfeervolle Aziatische markt van het jaar verwelkomt bezoekers voor een onvergetelijke ervaring, rechtstreeks uit het hart van Indonesië.

Bezoekers kunnen zich verheugen op een uitgebreide Aziatische markt, waar ze kunnen winkelen voor unieke artikelen van over de hele wereld, waaronder medium- en massagestands. De verleidelijke aroma's zullen fijnproevers naar de exotische food-stands lokken, waar een scala aan Oriëntaalse maaltijden, snacks, tropische drankjes, ijsjes en vruchten wachten om ontdekt te worden. De ambiance van Pasar Malam Asia wordt nog verder versterkt door swingende livemuziek en betoverende dansshows uit Indonesië, Tahiti en Hawaii.

Ondanks de uitdagingen van stijgende kosten heeft de organisatie vastgehouden aan een toegangsprijs van slechts € 8,50, inclusief gratis parkeren en het gebruik van toiletten. Voor degenen die geen enkel hoogtepunt willen missen, is er een voordelige 3-dagenkaart beschikbaar voor slechts € 19,50. Bovendien kunnen bezoekers genieten van heerlijke traktaties bij Pasar Malam Asia, beginnend vanaf slechts € 1,50!

Een bezoek aan Pasar Malam Asia belooft een gezellig dagje uit voor iedereen te zijn, een tropische reis in eigen land zonder jetlag of dure vliegtickets. Na jaren van afwezigheid is het evenement terug in Nijmegen, waar bezoekers kunnen proeven, genieten en beleven wat de Aziatische cultuur te bieden heeft.

Toegangstickets zijn beschikbaar voor aankoop op de officiële website van het evenement, evenals aan de deur tijdens het evenement. Bezoekers die hun tickets online kopen, vermijden de wachtrijen bij de kassa, waardoor ze meer tijd hebben om te genieten van het magische spektakel van Pasar Malam Asia.

Voor meer informatie over Pasar Malam Asia en om tickets te kopen, zie www.pasarmalamasia.nl

Dit vind je misschien ook leuk…