Paaslunch bij Fabrikaat

Op eerste en tweede paasdag organiseert Fabrikaat een veelzijdige lunch op bijzonder servies. Hiervoor is ontwerper Yaniv Schwarz uitgenodigd, wiens houtsnijwerk wordt gepresenteerd en gebruikt in combinatie met de keramiek van Fabrikaat.

Tijdens de paasdagen kun je bij Fabrikaat terecht voor een paasmenu dat net even anders is: deze lunch wordt namelijk geserveerd op servies van keramiek uit eigen werkplaats gemaakt van lokale rivierklei, en fijn houtsnijwerk door Yaniv Schwartz van The Moraine. Voor deze feestelijke gelegenheid biedt Fabrikaat een speciaal huisgemaakte lunchmenu aan met bijzondere smaakcombinaties. 

Fabrikaat bevindt zich in een boeiende en bloeiende omgeving aan de Oosterhoutsedijk. Vanuit de tuin en de serre kijk je uit over het groene landschap van het rivierenpark. Het is een plek waar je kennis kunt maken met elkaar en met de grond waarop ze leven. Ontdek bij Fabrikaat nieuwe toepassingen van lokale grondstoffen zoals rivierklei, de mossel en planten.

Eenmalig, gedurende het paasweekend, zijn de houten ontwerpen van Yaniv Schwartz te koop in de winkel van Fabrikaat evenals het servies van Fabrikaat zelf. Kom je liever een kopje koffie drinken of een borrel doen? Het café van Fabrikaat is tijdens Pasen ook open. Tickets voor de paaslunch zijn te reserveren tot 25 maart. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Ga naar onze website voor meer informatie en om jouw ticket te bemachtigen: https://stichtingfabrikaat.nl/paaslunch
 

Dit vind je misschien ook leuk…