Orion zoekt voetbaltalent

Sv Orion uit Nijmegen is voor het voetbalseizoen 2023-2024 op zoek naar versterking van de jeugdselectieteams. Talentvolle voetballers en voetbalsters uit Nijmegen en omgeving worden daarom uitgenodigd voor een vrijblijvende en kostenloze trainingsstage. Deze trainingen staan open voor zowel jongens als meiden en zijn bedoeld voor zowel veldspelers als keepers.

Een trainingsstage houdt in dat betreffende speler of speelster in de periode van februari tot en met mei drie keer meetraint met één van onze selectieteams. Na afloop van de stageperiode wordt er in overleg met de speler en ouders bepaald hoe een vervolg er uit komt te zien. Begin juni worden de definitieve selectieteams voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt.

Over Orion

Orion is met circa 1500 leden de grootste amateurvoetbalvereniging in Nijmegen. De selectieteams spelen op hoofdklasse- en divisieniveau. De JO19-1 (de vroegere A1) speelt zelfs landelijk in de eerste divisie, het hoogste amateurniveau. Orion staat momenteel op de 42e plaats in de top 200 van best presterende Nederlandse Amateurvoetbalverenigingen.
Orion is een samenwerkingspartner van NEC en is gecertificeerd KNVB lokale jeugdopleiding. Het eerste elftal mannen speelt in de vierde divisie (zondag) met hoofdzakelijk spelers afkomstig uit de eigen jeugdopleiding.

Aanmelden voor de stagetrainingen kan via de website van Orion.
 

Dit vind je misschien ook leuk…