Oost ontmoet Oost werpt een blik op de toekomst

Op zondagmiddag 12 maart vindt Oost ontmoet Oost weer plaats in Nijmegen Oost: een verbindend evenement in de wijk waar de ontmoeting tussen en met wijkbewoners centraal staat. Dit keer in het thema ‘Wonen in Oost: nog steeds geliefd in 2036?’

Het programma

Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen opent het programma om 13.50 uur op het Canisiuscollege. Coby Nogarede van De Zorgboog Brabant  “Nu praten over morgen” en Bernard Smits van Woningstichting Gelderland “Collectief wonen” vertellen over hun visie op wonen en samenleven in Oost: nu en straks. Verder zijn vertegenwoordigers van het Wel, Wee, en Wonder van onze wijk met infostands aanwezig. Zoals altijd is ‘Oost ontmoet Oost’ bovendien het decor voor film, muziek, dans en beeldende kunst. Toegang is gratis!

Infostands en expo’s

Daarnaast zijn er diverse Infostands zoals Stip, WCO Werkgroep geschiedenis, Wijkkrant, Kor Goutbeek, Gemeente Nijmegen, Wijkregisseurs, Hobbycentrum Daalsehof, Energiecoach Wim van de Grinten, Levensverhaal van Anna Bakker, Saar aan Huis, Red je Rommel / Montse Hernández i Sala, Pluryn Ubbergseveldweg 99, CPO Elzendal, Project Elzenstraat Wonen, Marlies Boeker, Personal training en Bootcamp 50+. Ook exposeren de kunstenaars Anneke Kersten (weven), Anneke Ouwersloot (sieraden) en Diederik Grootjans (schilderijen).

Meer informatie is te vinden op www.wijkcomiteoost.nl

Dit vind je misschien ook leuk…