Ontmoet Waalstappers tijdens de kennismakingsborrel op 29 januari

Zin om nieuwe mensen te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen? Dat kan bij Waalstappers! Op zondag 29 januari om 15.00 uur is er een kennismakingsborrel bij Mi Barrio aan de Fransestraat in Nijmegen.

Tijdens deze borrel is er de mogelijkheid om vragen te stellen en andere Waalstappers ontmoeten. Is dit iets voor jou? Aanmelden kan eenvoudig door je te registreren als abonnee op de website van Waalstappers en je vervolgens aan te melden voor de borrel. Iedereen mag een half jaar gratis meedoen. Daarna kost een abonnement slechts 28 euro per jaar. Voor mensen met een laag inkomen kan dit betaald worden vanuit de Meedoenregeling van de Gemeente Nijmegen.

Waalstappers is er voor mensen van alle leeftijden uit de regio Nijmegen-Arnhem. Op de website staan activiteiten waar je je voor kunt opgeven, maar zelf iets organiseren kan natuurlijk ook! Er gebeurt van alles: lunches, concerten, borrels, filmavonden, wandelingen, fietstochten en meer.

Op zondag 29 januari om 15.00 uur vindt de kennismakingsborrel plaats bij Mi Barrio aan de Fransestraat in Nijmegen. Meer informatie? Bezoek dan www.waalstappers.nl

Dit vind je misschien ook leuk…