Ontdek Kunst in de Krayenhoffkazerne tijdens Open Atelierdagen

Het is een traditie die kunstliefhebbers in de regio niet willen missen: de jaarlijkse Open Atelierdagen in de Krayenhoffkazerne, gelegen aan Molenveldlaan 12 – 144 Nijmegen. Ook dit jaar openen 25 getalenteerde kunstenaars hun atelierdeuren op 4 en 5 november en 11 en 12 november a.s., van 13.00 tot 17.00 uur, om het publiek te verwelkomen in hun creatieve wereld.

Deze unieke gelegenheid biedt bezoekers de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een breed scala aan kunstvormen. Van meeslepende schilderkunst en verfijnde keramiek tot intrigerende beeldhouwkunst, glaskunst, raamobjecten, cutting-edge design en adembenemende fotografie - vrijwel alle facetten van beeldende kunst komen aan bod. Bovendien kunnen geïnteresseerden informatie verkrijgen over diverse cursussen en workshops die worden aangeboden.

Open Atelierdagen

Gedurende de Open Atelierdagen staan de kunstenaars persoonlijk paraat om te vertellen over de creatie van hun werk, de achterliggende verhalen en de inspiratie achter hun kunst. Dit biedt een unieke gelegenheid om vragen te stellen, inzicht te krijgen in het creatieve proces en wellicht zelfs een kunstwerk aan te schaffen.

Openingstijden

De Krayenhoffkazerne is toegankelijk op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis, evenals het parkeren in de ondergrondse parkeergarage, waardoor bezoekers zich volledig kunnen onderdompelen in de kunstbeleving zonder enige belemmering. Bezoekers zijn van harte welkom om deze inspirerende kunstervaring te delen en hun passie voor kunst te ontdekken in de prachtige omgeving van de Krayenhoffkazerne.

Meer info op www.kunstindekazerne.nl.

Dit vind je misschien ook leuk…