Online Vierdaagse Pubquiz

Helaas gaat dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse niet door. Om het gemis te verzachten, organiseert het Nijmeegse quizbedrijf De Quizmeester op dinsdag 21 juli 2020 een online pubquiz die geheel is gewijd aan de Vierdaagse én de Vierdaagsefeesten. Het bijzondere is dat je niet alleen thuis met je team kunt meedoen, maar dat je ook via een livestream in een cafés langs de route kunt deelnemen. Op deze manier nemen niet alleen teams het tegen elkaar op, maar gaan ook de verschillende cafés met elkaar de strijd aan. Het beste team wint het Vierdaagse pubquizkruisje en beste café verovert de oorkonde ‘Beste café Online Vierdaagsepubquiz’.

Online pubquizzen zijn door de coronacrisis erg populair geworden als vervanger voor de fysieke pubquizzen. Teams spelen mee vanuit thuis tegen andere pubquizteams en vaak doen er honderden of zelfs duizenden teams tegelijk mee. De Quizmeester, die al bekend is door de populaire online quizzen tijdens de corona lockdown, wil nu de Vierdaagse niet doorgaat het leed voor de deelnemers, feestvierders en de horeca verzachten. De Quizmeester organiseert daarom op dinsdag 21 juli een online pubquiz die helemaal in het teken staat van de Vierdaagse en de Vierdaagsefeesten.

Maar dat is niet alles. Bij deze quiz spelen ook de verschillende deelnemende cafés tegen elkaar. Presentator Bram Brouwers van De Quizmeester: “Tijdens deze online pubquiz kunnen teams vanuit huis meespelen, maar ook vanuit een café. Wij zorgen ervoor dat de horeca in de regio Nijmegen de quiz gratis kan streamen. Zo ontstaat er ook een competitie tussen de cafés. Het café waar de teams het beste scoren, wint de oorkonde ‘Beste café Online Vierdaagsepubquiz’. Uiteraard is er ook een prijs voor het beste team, namelijk het Vierdaagse pubquizkruisje!”

Café-eigenaren die de quiz live willen uitzenden, kunnen zich melden via info@dequizmeester.nl. Quizteams moeten zich aanmelden via www.dequizmeester.nl. Cafés die al meedoen zijn: Café de Zon in Overasselt, Eetcafé de Maaspoort in Grave en Café Het Centrum in Milsbeek.

Dit vind je misschien ook leuk