Nijmeegse fotograaf Marcel Krijgsman exposeert in de Stadsschouwburg

In de foyers van de Stadsschouwburg hangt tijdens het theaterseizoen een wisselende expositie. Marcel Krijgsman is een Nijmeegse fotograaf die veelal werkzaam is in de muziekwereld. Op zaterdag 25 februari en zaterdag 18 maart is zijn werk in de Stadsschouwburg te zien.

Marcel Krijgsman

Marcel Krijgsman is een Nijmeegse fotograaf die veelal werkzaam is in de muziekwereld. Voor onder andere Het Parool, de Volkskrant en ANP doet hij verslag van concerten en festivals in Nederland.

Shows in Ziggo Dome, AFAS Live, 013, TivoliVredenburg, Lowlands, Pinkpop, Paaspop etc zijn voor hem geen onbekend terrein. Daarnaast is hij werkzaam voor een aantal festivalorganisatoren en culturele organisaties om hun festivals (oa Paaspop, Helldorado, Scumbash, Bevrijdingsfestival Utrecht, Nederlands Film Festival) en events in beeld te brengen. Met een aantal Nederlandse en Engelse bands werkt hij samen om hun tour of concert vast te leggen: De Staat, Blaudzun, Janne Schra en Underworld. Daarnaast is Marcel één van de huisfotografen van de Stadsschouwburg en Concertgebouw De Vereeniging.

Kenmerkend voor zijn werk is het vastleggen van sfeer vanuit de ogen van de fan. Dat geeft extra spanning in het beeld. Een aantal foto’s van jarenlang zalen en podia afstruinen hangt de komende tijd in de foyer van de Stadsschouwburg Nijmegen.

Openingstijden

De expositie is te bewonderen op zaterdag 25 februari en zaterdag 18 maart tussen 13:00 en 16:00 in de Stadsschouwburg. Bezoekers van voorstellingen, die plaats vinden in de Stadsschouwburg, kunnen tot 3 april de expositie ook voor en/of na de show bekijken. 

Bekijk de website voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk…