Nijmeegs Gam'inBIZ komt met betoverend kaartspel 'Pixies'

Op maandag 1 juli brengt Gam’inBIZ haar nieuwe trots Pixies op de markt, een nieuw en betoverend kaartspel dat ongetwijfeld de harten van menig spelletjesliefhebbers zal veroveren. De jonge Nijmeegse uitgeverij zet met dit spel vol sprookjesachtige boswezens haar opmars voort. De officiële presentatie vindt plaats bij Dekker v.d. Vegt Boekverkopers. Bezoekers krijgen hier de mogelijkheid om het spel uitgelegd te krijgen en te proberen. Erwin Broens, een pionier in de Nederlandse spellenwereld, zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Pixies onderscheidt zich met een uniek spelconcept en prachtige vormgeving. Het spel neemt spelers mee op een kleurrijke reis door de seizoenen, waarop ze allerlei wezentjes ontmoeten die zich verscholen houden in kleurrijke bloemen en holle bomen. Het spelontwerp komt van de hand van de gerenommeerde spelontwerper Johannes Goupy. De schitterende illustraties zijn gemaakt door Sylvain Trabut, die onlangs zijn fotoboek Le Land-art de poche uitbracht.

Toegankelijker voor een breder publiek

Gam’inBIZ draagt zorg voor de Nederlandse editie van dit spel, waarbij alle spelelementen naar het Nederlands zijn vertaald. Een uniek aspect van Pixies is het gebruik van de ColorADD-code, waardoor kleuren ook door kleurenblinde spelers kunnen worden herkend. Deze inclusieve functie maakt het spel toegankelijker voor een breder publiek.

Probeer Pixies als eerste in Nijmegen

Liefhebbers en geïnteresseerden krijgen de kans om Pixies zelf te ervaren in het centrum van Nijmegen. Op maandag 1 juli om 16.30 uur kunnen bezoekers het spel uitproberen en zich onderdompelen in de magische wereld van Pixies bij Dekker v.d. Vegt Boekverkopers. "We hebben gekozen voor een presentatie in Nijmegen, omdat het de thuisbasis is van Gam’inBIZ. Dekker v.d. Vegt is een prachtige, groene boekwinkel met kasten vol betoverende boeken. Een uitstekende plek dus om Pixies aan de Benelux te presenteren. Daarnaast is het een enorme eer dat Erwin Broens, pionier van de Nederlandse spellenwereld en daarnaast Pixies-fan van het eerste uur, het eerste exemplaar in ontvangst komt nemen," vertelt Michiel de Wit, eigenaar van Gam’inBIZ.

Pixies is vanaf maandag 1 juli verkrijgbaar in de winkels. Meer informatie over het spel kun je vinden op de website van Gamin’BIZ.

Dit vind je misschien ook leuk…