Nacht van de Ommetjes zoekt organisatoren

Zaterdagavond 7 oktober 2023 vindt de jaarlijkse Nacht van de Ommetjes weer plaats. In heel veel Nijmeegse wijken maken mensen in de avonduren samen een wandeling in hun buurt en worden onderweg getrakteerd op prachtige verhalen, kunst, cultuur, historie en leuke optredens. De centrale organisatie is op zoek naar organisatoren in de wijken Heijendaal, Goffert, Willemskwartier en Hof van Holland/Nijmegen Noord.

Organiseer een Ommetje

Word organisator voor jouw wijk en ga samen met medeorganisatoren op zoek naar bijzondere plekken, mooie verhalen uit de wijk en mensen die willen optreden. Ook stippelen jullie een route uit en doen de publiciteit. De centrale organisatie zorgt voor posters, banners en stickers. Bovendien ontvang je een klein organisatiebudget. In drie bijeenkomsten vooraf aan de Nacht van de Ommetjes, wordt je geïnformeerd en ontmoet je de andere ommetjes organisatoren.

Optreden tijdens de Nacht van de Ommetjes

Ben jij geen organisatorisch talent, maar heb je wel wat anders te bieden? Ben je bijvoorbeeld muzikaal, wil je een gedicht of verhaal voordragen of maak je mooie kunst? Neem dan contact op voor een plaats in het programma.

Kijk voor meer info op www.denachtvandeommetjes.nl en meld je aan via info@denachtvandeommetjes.nl.

Dit vind je misschien ook leuk…