Nacht van de Ommetjes zoekt artiesten en muzikanten

Op zaterdagavond 5 oktober 2024 vindt de jaarlijkse Nacht van de Ommetjes weer plaats. In 11 Nijmeegse wijken maken mensen in de avonduren samen een wandeling in hun buurt en worden onderweg getrakteerd op prachtige verhalen, kunst, cultuur, historie en leuke optredens. De organisatie is daarvoor op zoek naar artiesten en muzikanten.

Heb je een talent? Ben je muzikaal? Wil je een gedicht voordragen of een verhaal vertellen over jouw wijk? Of heb je een band en wil je meer mensen bereiken? Meld je dan nu aan!

Hoe meld ik me aan?

Om je aan te melden stuur je een mail met alle info over wat jij graag zou willen doen én welke wijk je voorkeur heeft naar info@denachtvandeommetjes.nl. Na het inzamelen van alle aanmeldingen zullen de organisatoren van alle ommetjes met elkaar in overleg gaan. Zodra er een match gevonden is, worden jullie aan elkaar gekoppeld voor het maken van verdere afspraken. Let op: het optreden moet plaats kunnen vinden op de eerste zaterdag van oktober tussen 20.00 en 22.00 uur en is mogelijk in de buitenlucht.

Kijk voor meer informatie op de website van Nacht van de Ommetjes. 

Dit vind je misschien ook leuk…