Muzikale avond met wereldse artiesten in de Boskapel

Mawteni Foundation - Mawteni is Arabisch voor Mijn land – organiseert diverse sociale en artistieke activiteiten om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Op zaterdag 30 september aanstaande staat Mawteni Foundation met De Wereld is Klein in de Boskapel met een werelds programma. Het wordt een avond vol muzikale optredens met een diversiteit aan muzikanten en instrumenten: van een Iraanse fluit-bespeler tot een operazangeres.

Over de voorstelling

De Wereld is Klein is een multiculturele en gevarieerde muziekvoorstelling, waarbij diverse muzikanten van Mawteni Foundation hun opwachting maken. Deze avond zijn er optredens van onder andere Javid met de Iraanse fluit (ney), Mehmet met Turkse oed, Rani uit Syrië met trompet, Chanelsy met de conga’s (Cubaanse trommel), Guido met zijn viool en operazangeres Mijke.

Verdraagzaamheid-award 2021

Mawteni Foundation is in 2018 opgericht, met als doel om (voormalige) vluchtelingen een thuis te bieden in Nijmegen en de verschillende culturen van Nijmegen met elkaar in verbinding te brengen. Hiertoe worden diverse culturele en maatschappelijke activiteiten georganiseerd met de nadruk op muziek en dans. Immers kan muziek en dans verbinden, zonder dat daar woorden voor nodig zijn. Mawteni Foundation werd in maart 2022 uitgeroepen tot beste organisatie van Gelderland en tweede beste organisatie van Nederland bij de Verdraagzaamheid-Award. Een award die wordt uitgereikt om de interculturele verdraagzaamheid in Nederland te stimuleren.

Praktische informatie

De Wereld is Klein is op zaterdag 30 september om 20:00 uur (inloop 19:30 uur) te zien in de Boskapel. Kaarten á € 12,50 (inclusief 1 consumptie) zijn verkrijgbaar via de website: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/de-wereld-is-klein of bij de Boskapel. Adres: Graafseweg 276 6532 ZV Nijmegen

Dit vind je misschien ook leuk…