Meet-up Lenteland: Nieuwe Rijkdom

Lenteland ontwikkelt regeneratieve boerderijen. Dat zijn prachtige plekken waar boeren gezond eten produceren voor de omgeving terwijl de natuur weer opbloeit. Iedereen kan mede-eigenaar worden van de Lentelandboerderijen door te investeren. Er zijn ook andere manieren om mee te doen, als boer, vrijwilliger of ondernemer.  

De Lentelandboerderijen zijn fijne plekken, maar voor sommige geïnteresseerden wel een beetje ver weg. Om letterlijk dichter bij elkaar te komen organiseren ze daarom meet-ups door het land. De meet-ups zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Deze keer is de meet-up op 8 februari in de Thiemeloods in Nijmegen.

Tijdens de meet-ups ontmoet je de mensen achter Lenteland, de boeren en elkaar. We bespreken het concept Nieuwe Rijkdom. Want steeds vaker zien we dat mensen de shift maken van rijkdom in geld naar rijkdom in andere waarden. Waarom doen ze dat? Waarom past dat bij deze tijd? Wat levert het op? Oprichter van Lenteland Wouter Veer deelt zijn visie hierop en vertelt hoe hij dat probeert door te vertalen naar het ondernemersmodel van Lenteland. Ook hoor je Loet Paulussen, die samen met collega's de Lentelandboeren selecteert én haar eigen regeneratieve tuinderij op heeft gezet. Waarom doet ze dit? En wat ziet zij gebeuren in dit werkveld? Daarnaast ga je ook zelf aan de slag. Wat betekent Nieuwe Rijkdom voor jou en waar loop je hierin tegenaan? Stel vragen, ga met elkaar in gesprek en kom samen tot nieuwe inzichten.

Praktische informatie: de Meet-Up is op 8 februari in de Thiemeloods in Nijmegen, van 19.00 tot 21.00u. Gratis aanmelden doe je via de website.

Dit vind je misschien ook leuk…