Makers op de Vierdaagsefeesten 2024

Ochtendgymnastiek op de rolschaatsbaan, vingerverfportretten maken of een workshop aerial yoga. Ben jij een maker in (omgeving) Nijmegen en laat je graag jouw kunsten op het grootste evenement van Nederland zien? In 2024 is dit je kans!

Niet alleen zeven dagen dansen, meezingen of borrelen is wat de Vierdaagsefeesten identificeert. Naast de muziekprogramma's bieden de podia plek voor makers. Voor komend jaar is een aantal podia op zoek naar uitbreiding in het aanbod:

Stadseiland Stek

Bij Stadseiland Stek komt rust en creativiteit samen op negen gevarieerde podia. Voor aankomende editie is Stek op zoek naar kinder- en theaterprogramma. Vertel jij de meest magische verhalen aan de kleinste luisteraars? Ben jij een theatermaker die adembenemende shows opvoert? Dan ben je bij Stek ben je aan het juiste adres!

Dien jouw idee in via: info@stadseilandstek.nl

Ramblas

Ramblas, het grootste huiskamercafé van Nijmegen, zoekt naar randprogrammering waarbij je kan denken aan: Spoken Word, theater, beeldende kunst, literatuur en poëzie. Heb jij een leuk idee?

Neem contact op via: info@ramblasnijmegen.nl

Van Ouds

Bij Van Ouds worden live bands afgewisseld met guilty pleasures en hits. Vermaak jij het publiek met een les aerobics, een bingo of pubquiz?

Neem contact op via: info@cafevanoudsnijmegen.nl

Valkhof Festival

Op het Valkhof Festival wordt de rode loper uitgerold voor acts die het publiek gezien moet hebben. Zie jij jezelf hier bijvoorbeeld met een limonadetap voor de jongste bezoekers of met een cursus bellenblazen of geef jij zangles?

Dien jouw idee in via: info@valkhoffestival.nl

Park Kronenburg

Park Kronenburg is hét toevluchtsoord voor muziek-, gezelligheid- en dansliefhebbers. In deze idyllische omgeving met uitgestrekte weiden en een imposante kruittoren vind je een plek vol avontuur. Organiseer jij hier een stormbaan of bijvoorbeeld dans- of schildercursussen?

Dien jouw idee in via: jan@subcultuur.nl

Plein 1944

Op Plein 1944, in het hart van de stad, kun je jong en oud vermaken met spetterende liveoptredens. Denk aan een rollerdisco of een workshop muziek maken. Leuke ideeën om te organiseren?

Stuur ze in via: casper@plein44nijmegen.nl

The Outdoor Club

The Outdoor Club, is dé hotspot voor saamhorigheid op het Joris Ivensplein. Organiseer jij hier een cursus cocktails maken, yoga tegen de kater of geef jij de beste comedyshow?

Stuur je idee in via: ritchie@b11events.nl

Smaakmarkt

Bij de Smaakmarkt geniet je overdag van knusse terrasjes en streetfood, terwijl het 's avonds transformeert naar een groot straatfeest met een veelvoud aan muziekstijlen. Organiseer jij hier een les Disco Aerobics? Een les salsa?

Stuur je idee in via: info@smaakmarkt.net

Kelfkensbos Festival

Overdag een markt, in de avond een festival! Vanaf 2024 doopt Kelfkensbos Festival zich tussen 12:00 en 18:00 om tot de meest levendige festivalmarkt van de Vierdaagsefeesten. Onder de imposante perfect sky bouwt Kelfkensbos Festival de Nijmeegse Vierdaagsemarkt met een gezellig terras. Heb jij een idee dat naadloos bij de Nijmeegse Vierdaagsemarkt past?

Meld jouw kraam, activiteit of plek dan aan via: info@kelfkensbosfestival.nl

Kortom, als maker heb je volop mogelijkheden om jouw talent te tonen tijdens de Vierdaagsefeesten 2024! Dien jouw idee in via de aangegeven e-mailadressen en maak deel uit van het grootste evenement van Nederland.

Dit vind je misschien ook leuk…