Live-interview met drie jonge succesvolle fotografen over hard werken, doorzettingsvermogen en succes

Op zondagmiddag 24 maart 2024 brengt FotoEventNijmegen de 56ste editie van Photo31 naar de stad, met een live-interview met de fotografen Nynke Brandsma, Nele van Canneyt en Julie Hrudova.

FotoEventNijmegen is een initiatief om meer fotografie naar de stad brengen. Het biedt liefhebbers van bijzondere fotografie, (vrijetijds)fotografen en creatieve ondernemers de gelegenheid met elkaar in contact te komen. Bij elk event is er ruimte voor ontmoeting, inspiratie en actief deelnemen.

Vooruit kijken

Op 14 april gaat het FotografenCafé van start met een open dag. Na de zomer beginnen de voorbereidingen voor een fotoproject over de stad. Een project van en door vrijetijdsfotografen. De uitvoering vindt plaats in 2025.

De initiatiefnemers

Fotoclub Nijmegen is initiatiefnemer van FotoEventNijmegen en werkt hierin samen de Fotobond (afdeling Gelderland-Zuid), FotoBolwerk en Photo31. Deze partners dragen financieel bij en zetten hun netwerk en expertise in om het initiatief te kunnen uitvoeren. Mede dankzij de financiële bijdrage van de gemeente Nijmegen is er voor de komende twee jaar budget voor een divers en veelzijdig programma en kan deelname gratis of tegen gereduceerd tarief worden aangeboden.


Meewerkers, sponsors en ondernemers

FotoEventNijmegen is mogelijk dankzij

  • de inzet van (vrijetijds)fotografen die meewerken aan het bedenken en uitvoeren van het programma;
  • de samenwerking met sponsors die zich verbinden aan een of meer activiteiten

  • (creatieve) ondernemers die met hun producten en diensten bijdragen aan het programma.


Tot besluit

Sinds de komst van de smartphone is elke gebruiker ook fotograaf. Voor degenen die verder willen dan de snapshot zijn er cursussen, workshops, fotoclubs en online community's. FotoEventNijmegen wil daar een gelegenheid aan toevoegen, waar elke fotograaf zo aan mee kan doen. Gelegenheid om fotovrienden te ontmoeten, in contact te komen met fotografen van een andere generatie of andere achtergrond, met een andere kijk op de wereld of wijze van verbeelden.

 

Praktische informatie: Het evenement vindt plaats bij Brebl, Waalbanddijk 14d, Nijmegen.
Kaarten voor dit evenement zijn hier te bestellen.

Dit vind je misschien ook leuk…