Lasergamen op de HAN

Op 14 december 2023 organiseert een groep studenten (genaamd Bee Here Events) van de minor HAN Eventmanagement, JAMES BONDing Shoot & Connect. Dit doen ze in samenwerking met de werkgroep Studentwelzijn van de HAN Academie Business & Communicatie. Het evenement draait om meer binding tussen studenten onderling en tussen studenten en docenten. Door middel van een indoor lasergame competitie op de HAN wordt deze binding bevorderd.

Doel van het evenement

Voel jij ook weinig met je klas? Bee Here Events organiseert samen met de studentwelzijn-werkgroep van de HAN een evenement om de binding tussen studenten te verbeteren. De HAN gelooft dat naar school gaan niet alleen om leren draait. Het draait ook om het smeden van vriendschappen, het delen van ervaringen en het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Deze avond staat in het teken van het bevorderen van sociale binding.

Over de Studentwelzijn-werkgroep

De Studentwelzijn-werkgroep is een toegewijd team dat streeft naar het creëren van een ondersteunende en inclusieve omgeving voor alle studenten. Ze organiseren evenementen en initiatieven om het welzijn en de verbondenheid van onze studentengemeenschap te versterken.

Wat kun je verwachten tijdens dit evenement?

Tijdens het evenement kunnen de eerste- en tweedejaars studenten van de Academie Business & Communicatie lasergamen. Ook zijn er casinospellen, die gespeeld kunnen worden als er niet gelasergamed wordt. En om de kennis van elkaar te vergroten kan het spel ‘schiet je weg’ gespeeld worden. Daarnaast is er een borrel om de avond samen af te sluiten.  

Lees meer op www.han.nl

Dit vind je misschien ook leuk…