Laat je in slaap zingen door kamerkoor Sequentus

Sequentus zingt op zondag 29 januari in de Sint Maartenskerk in Lent diverse berceuses (wiegeliedjes) en klassieke werken waarin de ‘eeuwige slaap’ centraal staat. 

Neem afscheid van de wakkere wereld

Je luistert onder meer naar twee avondliederen van componisten Max Reger en Joseph Rheinberger. Verder neem je afscheid van de wakkere wereld met ‘Welt Ade, ich bin dein müde’ van Johan Rosenmuller en ‘So fahr ich hin’ gecomponeerd door Heinrich Schütz.  Naast deze muziek van ‘oudere meesters’ zingt Sequentus ook nieuwe werken. Zo recent dat twee Nederlandse componisten bij het concert aanwezig zijn om te luisteren naar de uitvoering van hun eigen berceuses. Het kamerkoor zingt onder leiding van dirigent Peter-Paul van Beekum. 

Wat: Concert ‘Als d’avond valt’ van kamerkoor Sequentus 

Waar: Sint Maartenskerk, Pastoor van Laakstraat 30, 6663 CA Lent 

Wanneer: Zondag 29 januari, 16.00 uur 

Kaartverkoop: Aan de deur en via www.sequentus.nl, 12,50 euro (kinderen tot 12 jaar gratis)  

Meer info: www.sequentus.nl 

Sequentus zoekt bassen en tenoren

Sequentus is een relatief jong koor (leeftijden 30-50 jaar) met uitdagend klassiek repertoire. Het kamerkoor is voor het volgende project op zoek naar extra bassen en tenoren. Met twintig zangers heeft het koor een mooie mix van stemgroepen, maar Sequentus vindt het leuk om nog verder te groeien. Dus heb je zangervaring en heb je zin om in een koor te zingen waarbij je snel resultaat hoort? Neem dan contact op met Sequentus via www.sequentus.nl en kom een donderdagavond meezingen om te kijken of het koor bij je past. 

Dit vind je misschien ook leuk…