Kilo Kilo opent een nieuwe locatie in Nijmegen

Kilo Kilo is terug in Nijmegen! Na een succesvol jaar aan de Burchtstraat werd het tijd voor een mooiere en vooral nóg grotere locatie. Kilo Kilo opent daarom op vrijdag 15 september haar nieuwe winkel aan de Molenstraat 64.  Een nieuwe winkel betekent een geheel nieuw assortiment en nog meer vierkante meters met de mooiste vintage schatten om jouw kledingkast compleet te maken.

"Het afgelopen jaar was een bewogen tijd waarin we hard zijn gegroeid en bovendien was het het eerste jaar in Nijmegen voor Kilo Kilo. We zijn alle vintage liefhebbers en creatievelingen ontzettend dankbaar voor de aanhoudende support en leuke samenwerkingen die hebben plaatsgevonden! Iedereen is binnenkort weer van harte welkom in ons nieuwe pand en we hopen komend jaar nog meer leuke workshops en evenementen te kunnen organiseren op het gebied van fashion en kunst & cultuur in en rondom de winkel," aldus de organisatie.

Wanneer kun je langskomen om te shoppen? Snel! Vrijdag 15 september 2023 is de feestelijke opening. "Kom je kledingkast uitbreiden voor €25,- per kilo, terwijl je banger na banger hoort. En een gratis tote-bag van ons krijgt. Kun je die dag niet? Geen probleem. De winkel is 7 dagen per week geopend, dus kom vooral een keer langs om te kijken of je wat moois kunt vinden," zegt de organisatie. 

Bezoek Kilo Kilo op Molenstraat 64, 6511 JA Nijmegen of kijk voor meer informatie op www.kilokilovintage.nl

 

Dit vind je misschien ook leuk…