Kerstconcert Harmonie Hatert

Ieder jaar geeft Harmonie Hatert een kerstconcert in het wijkcentrum Hatert. Op zondag 24 december 2023 is het weer zover. Het concert zal beginnen om 11:30 uur. De toegang is weer gratis. Kom tijdig om verzekerd te zijn van een zitplaats. 

Het orkest heeft weer een aantal nieuwe kerstnummers aangeschaft, die we graag ten gehore willen brengen. Het zal weer een zeer afwisselend concert worden. 

Dat Harmonie Hatert een heel wisselend (en door het publiek gewaardeerd) repertoire heeft is inmiddels bekend. Dit vraagt om een uitbreiding van onze klarinet- en baritonsectie. Graag zouden wij meerdere personen verwelkomen om deze sectie te versterken. Dus bent (of kent) u een klarinettist(e) meld dit aan Harmonie Hatert. Wij repeteren iedere donderdagavond in zaal Roomsch Leven aan de Heijendaalseweg van 20:00 uur tot 22:00 uur. 

Kom gerust eens langs! U bent van harte welkom! Muzikanten die een ander instrument bespelen zijn natuurlijk ook van harte welkom! 

Bezoek onze website www.harmoniehatert.nl of neem een kijkje op ons You Tube kanaal. Volg en like de berichten op onze Facebookpagina, zodat u op de hoogte blijft van al onze concerten.

Dit vind je misschien ook leuk…