Kelfkensbos Festival presenteert programma voor de MAIN stage

Kelfkensbos Festival voegt vier kakelverse partners toe en maakt daarmee het programma voor de Mainstage compleet. Met Rewind, Happy Feelings worden twee nieuwe zwaargewichten toegevoegd. Tijdens roze woensdag neemt KissKiss het complete terrein over in de vorm van een nieuw Nijmeegs Queer festival. Na het succes van 2022 keert Zer00’s Heroes op de donderdag terug.

In een eerdere aankondiging werden 80’s Verantwoord, Disco Snolly en Fiesta Macumba al bekend gemaakt. Naast een zwaarder programma en een nieuw roze woensdag initiatief wordt de complete terreinindeling verbeterd. Zo komt er een splinternieuw hoofdpodium met een enorme overkapping en uitzicht op het iconische reuzenrad. Ook komt er nog een tweede podium. Het programma hiervoor wordt later bekendgemaakt.

Over Kelfkensbos Festival

Kelfkensbos Festival is een zevendaags gratis toegankelijke Vierdaagsefeesten-festival op het Kelfkensbosplein dat van 15 juli tot en met 21 juli plaatsvindt in Nijmegen. Na een succesvolle eerste editie in 2022 wordt het festival in 2023 op alle fronten versterkt en het terrein een stukje uitgebreid aan de kant van het Hoogstraatje. Naast muziek om op te dansen is er lekker eten en drinken en is er ook weer een arcadeplein aanwezig met verschillende (vintage) speelkasten.

Meer informatie is te vinden op www.kelfkensbosfestival.nl

Dit vind je misschien ook leuk…