Inschrijving cursusseizoen bij de Lindenberg geopend

De cursussen in muziek, dans, theater, beeldende kunst en schrijven van seizoen 2020-2021, die vanaf september 2020 van start zullen gaan, staan nu op de website van de Lindenberg. Daarmee is de inschrijving voor dit nieuwe cursusseizoen geopend. Natuurlijk is er rekening gehouden met de benodigde corona-maatregelen, om het nieuwe seizoen veilig te laten beginnen. Naast vertrouwde cursussen is er dit jaar opvallend veel nieuw aanbod. 

Nieuwe cursussen

De Lindenberg heeft voor volgend seizoen allerlei nieuwe cursussen in muziek, dans, theater, beeldende kunst en schrijven toegevoegd aan het cursusaanbod. Zo gaat er dit seizoen voor het eerst een cursus voor singer-songwriters vanaf 15 jaar van start en een cursus Franse chansons zingen, is er een nieuwe cursus Theater speciaal voor 55-plussers, is er voor jongeren een nieuwe cursus Werken met hout, klei en steen en zijn er weer diverse eenmalige workshops te volgen door het jaar heen in schrijven en beeldende kunst. Maar ook de meer vertrouwde cursussen zoals klassiek ballet, gitaarles en keramiek zijn natuurlijk weer in het cursusaanbod terug te vinden.

Corona-maatregelen

De Lindenberg houdt rekening met de anderhalve meter afstand bij al haar cursussen. Dat betekent dat veel van de cursussen met minder mensen dan voorheen plaats zal vinden, en in een groter lokaal. Ook worden attributen zoals muziekinstrumenten na ieder lesmoment gereinigd, en komen er extra schoonmaakrondes in het hele pand. Natuurlijk wordt cursisten en docenten op het hart gedrukt met gezondheidsklachten thuis te blijven.

Vernieuwde website

Blader nu door alle oude en nieuwe cursussen heen op de vernieuwde website van de Lindenberg, die het zoeken naar dé cursus voor jou een stukje makkelijker zal maken. Houd ook de website in de gaten voor de open dag en proeflessenweek, die er door de coronaregels dit jaar ook net even anders uit zullen zien dan anders.

Meer informatie: https://www.delindenberg.com/