In drie maanden de wereld rond met de bieb

Lees jij vooral in de zomer? De Bibliotheek Gelderland Zuid heeft een speciaal zomerabonnement voor drie maanden. Van 1 juli t/m 30 september kun je voor 15 euro boeken lenen uit de hele collectie van de bieb, inclusief e-books en luisterboeken. Nieuwe zomerabonnees maken kans op een unieke biebkoffer.

Voor velen misschien herkenbaar: in de zomer heb je eindelijk de tijd en rust om een boek te lezen. Daarom biedt de Bibliotheek Gelderland Zuid voor 15 euro een speciaal zomerabonnement aan. Als je tussen 15 juni en 1 juli een zomerabonnement afsluit, kun je van 1 juli tot en met 30 september materialen lenen uit de hele collectie van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Die bestaat uit meer dan een half miljoen titels. Ook heb je toegang tot e-books en luisterboeken van de Online Bibliotheek. Duik in verhalen over andere landen en culturen, en reis zo in drie maanden de wereld rond. Gewoon vanuit je luie stoel, tent of hangmat. Het zomerabonnement stopt per 1 oktober automatisch.

Inschrijven kan online of via de balie in een van de 27 vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Voorwaarde is wel dat je de afgelopen drie maanden geen lid was van de Bibliotheek Gelderland Zuid.

Zomerabonnee worden of behoefte aan zomerleestips? Kijk op www.obgz.nl/zomer.
 

Dit vind je misschien ook leuk…