Iconic Festival 2024 breidt uit met een extra festivaldag op 10 mei in het Valkhofpark

Wegens overweldigende belangstelling en een razendsnelle uitverkoop van de reguliere festivaldag, heeft het organisatieteam van Iconic Festival besloten om een extra dag toe te voegen aan het festivalprogramma van 2024. Deze editie vindt plaats op vrijdag 10 mei, voorafgaand aan het hoofdevenement, in het betoverende Valkhofpark in Nijmegen.

Iconic Festival, dat jaarlijks een eerbetoon brengt aan de muzieklegendes door middel van adembenemende tribute acts, heeft zich sinds zijn oprichting ontwikkeld tot een niet te missen evenement voor muziekliefhebbers van alle leeftijden. Met een unieke mix van muziekgenres en een sterke nadruk op beleving, biedt Iconic Festival bezoekers een ongeëvenaarde festivalbeleving.

De toegevoegde festivaldag zal worden verrijkt met optredens van twee zeer geliefde acts: Queen Must Go On en Brothers of Blues. Beide bands hebben nationale bekendheid verworven door hun triomfantelijke optredens in het televisieprogramma 'The Tribute: Battle of the Bands', waar ze het publiek en de jury wisten te betoveren met hun muzikale muzikale talent en energieke performances.

De beslissing om een extra dag aan het festival toe te voegen is gebaseerd op de missie van het Iconic Festival om zo veel mogelijk mensen de kans te geven de magie van live muziek te ervaren. "Met een ongekende vraag naar tickets en de beperkte capaciteit van het Valkhofpark, wilden we ervoor zorgen dat niemand de kans mist om het Iconic Festival bij te wonen," verklaart de organisatie. "Deze extra festivaldag stelt ons in staat om nog meer liefhebbers van live muziek te verwelkomen en samen te genieten van de onvergetelijke sfeer die Iconic definieert."

Tickets voor de extra festivaldag op 10 mei zijn nu beschikbaar. Voor meer informatie over het programma en de ticketverkoop, bezoek de officiële website van Iconic Festival.

Dit vind je misschien ook leuk…