Down The Rabbit Hole: het programma van Eden

Het bostuinpodium Bossa Nova vind je ook dit jaar in Eden, een sappig groen omzoomde rust- en lusthof waar je relaxed kunt hangen met een hapje en drankje of twee; van zilte oesters tot exclusieve wijnen. Overdag ontdek je hier klassieke, akoestische en elektriserende livemuziek van de toekomst in een kleine setting, terwijl ‘s avonds de lampen aangaan voor A Divine Comedy van Orkater & invites. 

Dit nachtvullende, multidisciplinaire theaterspektakel presenteert acts als De Dansers, PERMANENT DESTRUCTION en Boontjes in de Gloria!, maar ook een verbijsterende zwaardslikshow, mensverenigende acrobatiek, radicale non-conformistische performance en poëtisch dansduet. En meer, want hier pompen beats, vallen kwartjes, wordt gezweet, gebloed, gezongen en gehuldigd. Allemaal vernieuwend, dus ouderwets Down The Rabbit Hole.

3VIOLAS: Deze drie altviolisten leggen een unieke puzzel uit bestaande stukjes klassiek, pop, minimal music, filmmuziek en elektronische muziek.
 
ADAM Quartet: Met drie violen en een cello vertolken deze virtuoze vier net zo makkelijk meesterlijke classics als spannende onbekende werken die alles in zich hebben om dat te worden.
 
Banji: Fuzzy indiepop met een rafelrandje van lo-fi bleeps en blazers uit blik van vier jonge honden uit Nederland. Gas op de plank en gaan.
 
Billie Marten: Melancholieke, ragfijn gezongen akoestische folk van een Engelse singer/songwriter die deze keer ook basgitaar en drums meeneemt naar Bossa Nova.
 
Boontjes in de Gloria!: Halleluja, loof de heer! Tijdens Orkater & Invites: A Divine Comedy zing je elke avond uit volle borst mee met de Heilige Boontjes en zijn befaamde Dans- en Showorkest.

Lees meer over het programma op www.downtherabbithole.nl

Down the Rabbit Hole 2022

Het jaarlijste Down the Rabbit Hole festival vindt plaats van 1 t/m 3 juli 2022 op de Groene Heuvels in Beuningen. Festivaltickets voor Down The Rabbit Hole 2022 zijn uitverkocht.  Het is mogelijk om via de website van Ticketmaster op een veilige manier tickets door te verkopen en over te kopen. Als koper weet je zeker dat je een ticket koopt waarmee je toegang hebt tot DTRH 2022. 

 Blijf op de hoogte via www.downtherabbithole.nl

Dit vind je misschien ook leuk...