Goede Dag Nijmegen Oost opent haar deuren

Maandag 9 januari is het zo ver: in samenwerking met Hobbycentrum Nijmegen Oost opent 'Goede Dag Nijmegen Oost' haar deuren! Goede Dag faciliteert diverse activiteiten voor ouderen in de breedste zin van het woord.

Activiteiten voor ouderen

In samenwerking met partners of sleutelfiguren uit de wijk Nijmegen Oost faciliteert Goede Dag diverse activiteiten voor ouderen. Deze activiteiten hebben altijd een ‘drager’. Dat kan een wijkbewoner zijn of een organisatie uit de wijk: een oudere die knutselt, een fysiotherapeut die wandelt of een stichting die gymlessen geeft. Goede Dag werkt op inloopbasis. Ouderen worden dus geen lid en worden in principe niet geregistreerd. De organisatie helpt bij het regelen van de ruimte, een programma voor deelnemers en vrijwilligers, doet een stukje PR en ondersteunt waar nodig. Zo wordt de week samen ingevuld.

Goede Dag Nijmegen Oost

Bij Goede Dag Nijmegen Oost ontmoeten wijkbewoners elkaar iedere maandag en donderdag tijdens Happy Ouder. De koffie en thee wordt door de organisatie betaald, en is dus gratis. Tijdens Soepie Doen op maandag, dinsdag en donderdag kunnen ouderen uit de wijk genieten van een heerlijke warme kom soep. Alle senioren uit de wijk zijn bij Goede Dag welkom voor een gezellig praatje, het lezen van de krant, een spelletje of gewoon wat gezelschap! Goede Dag is te vinden in wijkcentrum Daalsehof.

Goede Dag wordt mede mogelijk gemaakt door het AZC Nijmegen, Het project #Meedoen en COA Nijmegen en in samenwerking met Vrijwilligerscentrale Nijmegen. Kijk voor meer informatie op www.goededagnijmegen.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...