Geslaagde crowdfunding Kinderboekwinkel Nijmegen

De crowdfundingsactie voor Kinderboekwinkel Nijmegen is geslaagd. Voor de herinrichting van de winkel is in een maand tijd €65.330 opgehaald. Daarmee is het streefbedrag gehaald en kan de verbouwing doorgaan.

De kinderboekwinkel startte de crowdfundingscampagne, omdat het interieur hard aan vervanging toe is. De actie ging al snel leven in Nijmegen: in totaal hebben bijna 800 mensen gedoneerd, sommigen zelfs meerdere keren. Eigenaar Ingeborg Simonetti is er nog steeds beduusd van: “Het is overweldigend, dat we zoveel steun hebben gekregen, en al die lieve reacties. Ik ben zielsgelukkig!”

Verbouwing in voorjaar

Met het opgehaalde geld kan de winkel grondig aangepakt worden: nieuwe inrichting, nieuwe trap en extra vloeroppervlak op de bovenverdieping. Ook wordt de hele winkel voorzien van nieuwe boekenkasten, dankzij sponsoring van Lundia. 

De bedoeling is dat de verbouwing in voorjaar 2024 wordt uitgevoerd. Ingeborg: “We hebben er superveel zin in om van de winkel een nog leukere, gezelligere plek te maken. Nu kunnen we meegaan met de tijd en toch een knusse speciaalzaak blijven.”

De Kinderboekenwinkel Nijmegen is te vinden aan de Kannenmarkt 27 6511 KC Nijmegen. 

 

Dit vind je misschien ook leuk…