(Flex)werkplekken en kantoorruimte beschikbaar in De Basis

In 2021 opende De Basis de deuren voor de eerste 'residents': ambitieuze makers, organisaties en/of ondernemers in de muziekindustrie die de verschillende studio- en werkruimtes in het gebouw gebruiken om te repeteren, werken en creëren. Op dit moment zijn er weer werkplekken en kantoorruimtes beschikbaar. De Basis roept creatieve ondernemers die werkzaam zijn in, of een link hebben met de muziekindustrie op om deel uit te maken van deze muzikale broedplaats in een iconisch gebouw vol muziekgeschiedenis.

Werkplekken en kantoorruimte

De organisatie is momenteel op zoek naar nieuwe gebruikers die het pand kunnen verrijken. Zo zijn er voor zzp'ers werkplekken beschikbaar vanaf één dag in de week tot 40 uur per week. Er zijn ook gedeelde of privé kantoorruimtes beschikbaar, van kleinere ruimtes van 13m2 tot een kantoorruimte met vide en vergaderruimte van in totaal 73m2. Alle specificaties inclusief prijzen zijn te vinden op debasisnijmegen.nl. Het is mogelijk om de ruimtes te komen bekijken of contact op te nemen voor vragen.

Waarom werken in De Basis

Er zijn meer mogelijkheden om te flexwerken of kantoor te houden in Nijmegen. Maar er is er maar één waar je je midden in de bruisende Nijmeegse muziekscene bevindt. “Je kantoor in De Basis levert je niet alleen een inspirerende werkomgeving waar in alle hoeken muziek wordt gemaakt, maar ook een duurzaam netwerk waar je kunt sparren met andere flexwerkers of organisaties die hier gevestigd zijn en waar gemakkelijk samenwerkingen worden aangaan”, schrijft de organisatie. “Ook drinkt men graag een drankje met elkaar tijdens een live event in De Basis en worden de residents betrokken bij het maken van programma.” Kortom: een levendige, muzikale werkomgeving waar serieus én met een glimlach gewerkt en gecreëerd wordt.

Info en aanmelden

Zie jij jezelf al elke dag het kleurrijke pand van De Basis binnenlopen? Meld je dan aan als maker, organisatie of ondernemer via debasisnijmegen.nl. Een commissie bestaande uit professionals uit de muziekindustrie beoordeelt de aanmeldingen om een mooie mix van makers, muziekondernemers en organisaties te behouden. Naast deze kantoormogelijkheden is er ook nog plek in de repetitieruimte van De Basis en komt er binnenkort een studio beschikbaar.

Heb je vragen of wil je de ruimtes bezichtigen, mail dan naar info@debasisnijmegen.nl voor een afspraak.

Dit vind je misschien ook leuk…