Festival TREK geopend in Nijmegen

Vanmiddag werd in het Hunnerpark de aftrap gegeven aan Festival TREK. Bij het grootste foodfestival van Nederland kunnen Bourgondiërs uit de omgeving genieten van de mooiste foodtrucks met het lekkerste streetfood, verfrissende drankjes en natuurlijk het nodige muzikale vermaak. Festival TREK is nog tot en met zondag te bezoeken, gratis toegankelijk en geschikt voor jong en oud.

Festival TREK kenmerkt zich - naast lekker eten en drinken - door het brede entertainmentprogramma. Het Hunnerpark is weer omgetoverd tot een Bourgondisch Dorp met daarin verschillende podia, een theatertent, een Silent Disco, een nostalgische zweefmolen, retro platenbus en diverse kermisklassiekers. Zodra de avond valt draait een DJ de lekkerste hits van vroeger. 

Festival TREK staat bekend om zijn ongedwongen sfeer. Bezoekers kunnen tijdens een rondje langs de mooiste foodtrucks van Nederland een keuze maken uit uiteenlopende gerechten: van sushi tot Quesadillas van Libanees platbrood en van de lekkerste (al dan niet vegetarische) burgers en saté tot churros met bijzondere dips. Natuurlijk ontbreken ambachtelijk friet en krokant gebakken steenoven pizza’s niet. In combinatie met een drankje uit de verschillende (speciaal)bier-, wijn- en cocktailbars kunnen bezoekers genieten van een muzikaal optreden op één van de podia. Ouders hoeven zich in het omheinde stadspark geen zorgen te maken om hun kroost. Voor hen is er ook genoeg te beleven, met o.a. een kindertheater en oudhollandse spelletjes.  

Kijk voor meer informatie op www.festival-trek.nl.

Dit vind je misschien ook leuk…