Expositie “Recente werken van Ad Merx”

LangeHezel46 probeert je iedere 4 tot 6 weken te verrassen met wisselexposities van telkens weer een andere kunstenaar. Hettie Laarakker, eigenaar van ‘Ruimte voor Kunst’, heet je van harte welkom bij de volgende expositie met kunstwerken van Ad Merx.

Ad is een veelzijdig beeldend kunstenaar uit Weurt. Hij is bekend van stillevens, portretten en landschappen. Maar ook zijn sculpturen, beelden en etsen zijn geliefd. Het thema communicatie speelt in zijn leven al jaren een belangrijke rol. Vandaag actueler dan ooit. Zijn abstracte werk is uit meerdere studies ontstaan. Boeiend om de resultaten daarvan in afzonderlijke kunstwerken bij elkaar te zien. Ook zijn papierwerken en doosjes, met bijzondere kleurwerking en spel van licht en schaduw, zijn zeer de moeite waard om eens van dichtbij te bekijken.

LangeHezel46 - Ruimte voor Kunst - is gevestigd aan Lange Hezelstraat 46 in Nijmegen. Geopend op zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00u. Voor meer informatie en de actuele agenda zie www.langehezel46.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...