Escape Tours: Ontsnap via de geheime uitgang van Nijmegen

Dwalend door de stad speel je de razend populaire city game op je eigen smartphone. Het doel? Vind de geheime uitgang van Nijmegen. Slenter door knusse steegjes, wandel langs mooie bezienswaardigheden en bekijk leuke boetiekjes. Kortom met de Escape Tour (her)beleef je Nijmegen op een unieke manier! Samen met vrienden of familie ga je aan de slag met leuke vragen, grappige opdrachten en cryptische aanwijzingen om de geheime uitgang te vinden. Ontsnappen jullie binnen 2 uur uit de stad?

Elke Escape Tour heeft een unieke verhaallijn met een historisch figuur uit de betreffende stad in de hoofdrol. Zo draait het bij de Escape Tour Nijmegen om de Gebroeders van Lymborch. Wat die allemaal hebben uitgespookt! Aan de hand van de app op je telefoon komen jullie langs de meest bijzondere plekjes van de stad. Met de vragen en opdrachten die verschijnen, valt er ongetwijfeld iets nieuws te ontdekken over Nijmegen.

De game is makkelijk te boeken op escapetours.nl. Hierna wordt alle informatie via de mail verstuurd. Zo kan je de game starten wanneer het jou uitkomt. Maak je binnenkort een tripje naar het buitenland? Met ruim 100 steden wereldwijd is er misschien ook wel één bij jouw vakantiebestemming!

Dit vind je misschien ook leuk...