Eerste Paasdag vier je met Lammetjesdag op de Grote Markt in Nijmegen

De tijd voor frisse voorjaarsbieren is aangebroken. En dus pakken verschillende kroegen op de Grote Markt in Nijmegen uit op eerste paasdag (9 april) met een Lammetjesdag.

Er zijn verschillende horecazaken die elk een ander lentebokbier aanbieden. De route bestaat uit de volgende cafés: Café Biessels, Café Daen, Camelot, Grand Café Moenen, De Derde Kamer, De Waagh en Café Goossens.

Deelnemen

Om deel te nemen aan deze lentebokroute dient men vooraf een ‘stempelkaart’ te kopen (€ 21,00 excl. service- en transactiekosten) via intonijmegen.com/lammetjesdag. De stempelkaart is op te halen bij elk deelnemende horecazaak. De route kan in willekeurige volgorde worden afgelegd.

Kinderactiviteiten

Natuurlijk is er tijdens Lammetjesdag voor de kinderen ook van alles te beleven! Zo is er een zweefmolentje voor kinderen van 2 tot ongeveer 7 jaar, zijn er paashazen aanwezig die chocolade eitjes uitdelen en grappige figuurballonnen creëren. Daarnaast mag iedereen een mooie stoepkrijttekening maken. Bij alle deelnemende horecazaken kunnen kinderen mooie kleurplaten inkleuren. Hang ze op aan de waslijn en wie weet win jij een prijsje van de Paashaas om 16:30 uur op de Grote Markt!

Meer informatie is te vinden op www.intonijmegen.com/lammetjesdag 

Dit vind je misschien ook leuk…