Drift viert terugkeer naar de club met iconische paasfeesten

Na vijf jaar afwezigheid keert Drift tijdens het paasweekend terug naar de club met feesten op Witte Donderdag en Goede Vrijdag op 28 en 29 maart. De speciale avonden vinden plaats in respectievelijk De Achtertuin en Mesh. Tickets kosten €10,- en €15,00 en zijn verkrijgbaar via haar ticketshop

De organisatie, 23 jaar geleden ontstaan op een donderdag, grijpt daarmee terug op de roemruchte clubfeesten die Drift’s naam vestigden. Ze maakt daarmee een doorstart met haar traditionele paasfeesten, die tussen 2009 en de coronapandemie ieder jaar vaste prik waren in de Nijmeegse nacht. Oprichter Brent Roozendaal: “De afgelopen jaren hebben we ons op de festivals gefocust, maar onze essentie is gevormd in de club. Omdat wij en onze bezoekers de intimiteit en het pure en het saamhorigheidsgevoel van die clubfeesten missen, keren we na al die jaren terug om dit lange weekend als vanouds te vieren. Bij prachtige nieuwe locaties die alles in zich hebben voor twee onvergetelijke nachten.”

Drift Witte Donderdag | 28 maart, 23:00 - 05:00 | De Achtertuin | €10,- incl.

Op de donderdag neemt Nijmeegs nachtboegbeeld en eigenaar van vinylbar PAAK Mario Marini de hele nacht De Achtertuin over met MLiR (Modern Life is Rubbish). Het wordt een avond vol warme disco, house en dansbare geluiden van over de hele wereld. Bezoekers kunnen ook een diner reserveren om de avond af te trappen met heerlijk eten. Het event is tevens de aftrap van de nieuwe clubfunctie van De Achtertuin, dat vanaf deze lente vaker de nacht gaat verkennen.

Drift Goede Vrijdag | 29 maart, 00:00 - 06:00 | Mesh|€15,00incl.

De vrijdag wordt een nacht vol techno, electro, house en alles ertussenin met de legendarische Steffi en lokale held Theoson. Steffi, resident dj in Berghain, de meest illustere club van Berlijn, is al meer dan 30 jaar een begrip in de Nederlandse nacht en komt een lange set weggeven. Support is er van de Nijmeegse Theoson, onder andere bekend als resident van Planet Rose en Open Source Radio. De tweede ruimte wordt geprogrammeerd door het Nijmeegs/Amsterdamse Terra.

Over Drift

Drift Festival staat bekend als een van de meest vooruitstrevende dancefestivals van Nederland en presenteert op een prachtlocatie het beste van nu en van Nijmegen. De combinatie van een diverse line-up en een toegewijd publiek maakt Drift al meer dan twee decennia dé ontmoetingsplek voor liefhebbers van elektronische muziek en cultuur.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.driftomtedansen.nl.

Dit vind je misschien ook leuk…