Documentaire 'De Stille Storm van Burnout en Depressie' onthult taboes en biedt hoop

Op 9 november om 20:00 uur in De Lindenberg zal de inspirerende documentaire 'De Stille Storm van Burnout en Depressie' zijn première beleven. Gaiane Abrahamian, de maker van deze documentaire, nodigt het publiek uit om deel te nemen aan een openhartig gesprek over de stille epidemie van burnout en depressie.

In een tijd waarin mentale gezondheid centraal staat, blijven deze onderwerpen vaak omgeven door taboes. Deze documentaire doorbreekt de stilte. Het werpt een onverbloemde blik op de toenemende aantallen mensen die worden geconfronteerd met burnout en depressie. Gaiane wil bewustzijn creëren en de moedige gesprekken aanmoedigen die nodig zijn om deze kwesties aan te pakken.

'De Stille Storm van Burnout en Depressie' biedt niet alleen inzicht, maar ook hoop. Voor degenen die momenteel in de greep zijn van burnout of depressie, belicht de film inspirerende verhalen van mensen die hun weg naar herstel hebben gevonden. De boodschap is duidelijk: er is licht aan het einde van de tunnel, zelfs wanneer het soms onbereikbaar lijkt.

Naast de vertoning worden enkele belangrijke bevindingen gedeeld uit onderzoek naar burnout in het buitenland. Deze internationale inzichten werpen een nieuw licht op het wereldwijde karakter van dit probleem en helpen om de complexiteit van de kwestie beter te begrijpen. 

Mis deze onthullende en inspirerende documentaire niet. Kaartjes zijn nu beschikbaar op www.delindenberg.com

Dit vind je misschien ook leuk…