‘De Nacht van de Ruimte’ in het openluchttheater Goffert

Aankomende 15 juni organiseert INNOVATE samen met Quest en de Radboud Universiteit weer een nieuwe editie van ‘De Nacht van de Ruimte’ in het openluchttheater Goffert in Nijmegen! Een event over de impact van ruimtevaart op onze aarde, vol inspiratie, innovatie, muziek en poëzie.

De mensheid kijkt al duizenden jaren naar de sterren. Het universum heeft ons altijd gefascineerd en dat lijkt vandaag de dag alleen maar meer te worden. Er is alleen één verschil tussen vroeger en nu. Onze voorouders navigeerden op de sterren en leefden met het ritme van de kosmos. Tegenwoordig leven we in permanent verlichte omgevingen en dreigen we het directe contact met de sterren kwijt te raken. Zo vinden we in Nederland nauwelijks meer plekken waar we de Melkweg in zijn volle glorie kunnen zien. Wat doet dat met ons mens-zijn?

Kom erachter tijdens De Nacht van de Ruimte. Wetenschappers, ondernemers, kritische denkers, een band en een dichter nemen je mee op reis naar de sterren. Inschrijven kan via deze website.

Inloop: 19.45u.
Start programma: 20:30u.
Einde programma: ±22.15u.
Borrel tot 23.00u.

Dit vind je misschien ook leuk…