De Microclub is terug in Nijmegen

Op vrijdag 17 mei is het weer tijd voor De Microclub in Nijmegen. Dans mee op vrijdag 17 mei tijdens een heerlijk vroege clubavond vol funky house, opzwepende techno en club classics in Waalhalla.

De Microclub is nét even anders dan je gewend bent. Vroeg clubben betekent dat we het feestje lekker op tijd laten beginnen, zodat je genoeg tijd hebt om te dansen, te genieten en toch op een schappelijke tijd weer naar huis te gaan. Een perfecte manier om je werkweek af te sluiten en nog wat energie over te houden voor de rest van het weekend.

De DJ's van de avond nemen je mee op een muzikale reis vol funky house, uplifting techno en club classics. Bereid je voor op opzwepende beats en meeslepende melodieën die je naar de dansvloer zullen lokken. Of je nu een doorgewinterde dance-liefhebber bent of gewoon zin hebt om even te ontspannen met vrienden: iedereen is welkom bij De Microclub!

Dus, waar wacht je nog op? Haal je dansschoenen uit de kast en bereid je voor op een avond vol energie, plezier en fantastische muziek. Nodig je vrienden uit en stap lekker op tijd de dansvloer op. 

Bestel je tickets via deze link. Meer informatie over het programma van de avond vind je op de website van Waalhalla of ga naar www.demicroclub.nl

Dit vind je misschien ook leuk…