De Basis presenteert talenttraject voor (Nijmeegse) makers

Muzikanten op zoek naar meer dan alleen financiële steun voor hun projecten hebben nu een nieuwe kans om hun carrière naar een hoger niveau te tillen. De Basis kondigt met trots haar talenttrajecten aan, bedoeld voor individuele muzikanten, bands en organisaties met ambitieuze plannen voor hun artistieke ontwikkeling. Bekijk de volgende pagina voor inspiratie of ga direct naar het aanmeldformulier.

Of je nu een rapper, producer, singer-songwriter bent of deel uitmaakt van een band of organisatie, als je een helder plan hebt om een volgende stap te zetten in jouw muzikale reis, dan is het talenttraject van De Basis wellicht precies wat je nodig hebt. Het gaat verder dan enkel budget voor apparatuur of plaatproductie; De Basis biedt een samenwerking waarbij we gezamenlijk de volgende stappen in jouw carrière afbakenen en plannen hoe deze te bereiken.

In het kort

Met deze talenttrajecten verkennen muzikanten samen met De Basis hoe ze op hun eigen unieke wijze vooruitgang kunnen boeken in hun muzikale ontwikkeling. Professionals begeleiden hen bij het uitwerken van hun project en het opstellen van een gedegen plan van aanpak, waarbij de focus ligt op het ontdekken van nieuwe wegen binnen (of buiten) de muziekindustrie, het werken in een stimulerende omgeving, het opbouwen van een waardevol netwerk, en het ontvangen van professionele en financiële ondersteuning voor hun project.

Voor aanmelden en meer informatie over het talenttraject, bekijk deze pagina

Dit vind je misschien ook leuk…