De allerlaatste terras week bij Hubert

Deze week kan je voor de allerlaatste keer genieten van het mooie terras van Hubert. Donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 september zijn de laatste openingsdagen van het terras van Hubert. Om dit feestelijk in Hubert stijl af te sluiten, is er van alles te doen.

Programma

Vrijdag en zaterdag verzorgen DJ's de ideale achtergrondmuziek als basis voor de allerlaatste vrijdagmiddagborrel en terrasdagen. Daarnaast is donderdag de allerlaatste Skatebar van de Rollende Mina’s bij Hubert en kun je op vrijdag meedoen met de outdoor pubquiz van De Speeltuin. Zaterdag komt woordkunstenaar Daaf Verjans voordragen uit zijn Dromenboek ter afsluiting van zijn WIEBERT_residentie en is er op alle dagen een expositie van Job Claassen en Willem Rooding in de hal te zien. 

Hubert blijft open voor evenementen

Hubert blijft tot en met het einde van dit jaar open voor evenementen, zoals het dance event ØRSÜ, Ping Pong Club of een pubquiz. Houd hiervoor de website en socials in de gaten. Daarnaast is Hubert te huur voor bedrijfsevenementen of andere boekingen.


Openingstijden Hubert 28 t/m 30 september

Donderdag en vrijdag: vanaf 16.00 uur

Zaterdag: vanaf 12.00 uur

Tickets & info

Kijk voor meer informatie over het programma op www.hubertnijmegen.nl

Tickets voor de Skatebar of de outdoor pubquiz kosten €5,- en zijn te koop via de website.

Dit vind je misschien ook leuk…