Clean Pete’s Klassieke Revue in De Vereeniging

Na hun uitverkochte kerstshows komt popduo Clean Pete dit voorjaar met een geheel nieuw concept: Clean Pete’s Klassieke Revue! De tweelingzussen Loes en Renée Wijnhoven hebben een groot hart voor klassieke muziek, en willen deze liefde graag delen met een zo groot mogelijk publiek. Maar dan wel op hun geheel eigen wijze.

Daarom slaan zij de handen ineen met Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging voor een spooky avond waarop klassieke muziek centraal staat. Artiesten uit verschillende (muzikale) genres verzamelen zich op het podium voor een bijzondere concertervaring. Naast de grote zaal van Concertgebouw de Vereeniging zullen de zussen ook Het Concertgebouw Amsterdam en TivoliVredenburg in Utrecht aandoen.

Gasten uit de klassieke muziek én de popmuziek

In deze gloednieuwe Klassieke Revue gooit Clean Pete het op een akkoordje met de duivel. Duistere krachten worden gevierd met bekende en onbekende stukken uit de klassieke muziek. Een keur aan gasten uit de klassieke muziek én de popmuziek staat paraat om krassen op de ziel achter te laten. In het ijle maanlicht van de nacht zullen de echo’s van Bach, Schubert en Shostakovich klinken. Wees klaar voor giftige liefdes, macabere dansen en kreupele duivels. Moge de halve canon van de klassieke muziek zich omdraaien in het graf.

Start kaartverkoop op donderdag 23 februari

De première vindt plaats in Nijmegen op 27 mei om 20.30 uur. De kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Benieuwd naar het programma van de Stadsschouwburg en Concertgebouw de Vereeniging? Bekijk dan hier het programma.

Dit vind je misschien ook leuk…