Buitenbioscoop C-NIMMA kondigt nieuwe editie aan op de Waalkade

Na een radendsnel uitverkochte eerste editie vorig jaar, keert buitenbioscoop C-NIMMA deze zomer terug. Van 12 tot en met 18 augustus 2024 kunnen filmliefhebbers genieten van een unieke filmervaring op een van de mooiste locaties in Nijmegen: de Waalkade!

Naast het film aanbod vol met Hollywood klassiekers heeft de organisatie voor de tweede editie een aantal aanpassingen gedaan, waaronder extra zitplaatsen en een nieuwe filmscherm met Ambilight. Ook is het geluidssysteem onder handen genomen, waardoor de films dit jaar te horen zijn via een nieuwe Dolby Surround installatie.

"Na het overweldigende succes van onze eerste editie vorig jaar, hebben we besloten om het groter aan te pakken. Meer zitplaatsen betekent dat meer mensen kunnen genieten van onze prachtige locatie en de topfilms die we hebben geselecteerd," vertelt de organisator van C-NIMMA, Rosa van den Groenendaal. "We zijn ervan overtuigd dat de toevoegingen van het Ambilight-scherm en het Dolby Surround systeem de filmervaring naar een hoger niveau tillen op de prachtige Waalkade."

Tijdens de filmvoorstellingen, kunnen bezoekers ook genieten van een divers aanbod aan snacks en dranken, inclusief alcoholische opties. "We hebben ons aanbod uitgebreid om ervoor te zorgen dat er voor ieder wat wils is," voegt organisator Stan de Waard toe. “Op een zwoele zomeravond met een biertje in je hand, bij ondergaande zon, met uitzicht op de Waalbrug kijken naar je favoriete film, wie wil dat nou niet!?”

Deze zomereditie van de buitenbioscoop zal elke avond een andere film vertonen, waardoor bezoekers een week lang kunnen genieten van een divers filmaanbod met uitzicht op de Waalburg. De film-agenda bestaat uit de volgende films:

Pretty Woman | Maandag 12 augustus

Fight Club | Dinsdag 13 augustus:

Green Book | Woensdag 14 augustus

The Wolf of Wallstreet | Donderdag 15 augustus

Mr. & Mrs. Smith | Vrijdag 16 augustus:

Mamma Mia! | Zaterdagmiddag 17 augustus:

Pirates of the Caribbean The Curse of the Black Pearl | Zaterdagavond 17 augustus

Bad Boys 2 | Zondagmiddag 18 augustus

Avatar (2009) | Zondagavond 18 augustus

Tickets zijn vanaf vanaf 28 mei om 16.00 uur te koop via www.c-youcinemas.nl. Wees er snel bij want de vorige editie was binnen 30 minuten uitverkocht. Ook voor meer informatie ga je naar c-youcinemas.nl of naar @cyoucinnema op Instagram.

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk…