ASA Nijmegen zet zich 24 uur lang in voor Serious Request!

Langzaam verspreiden steeds meer geruchten zich door Nijmegen over tal van originele acties verspreid door de stad. Allemaal vanwege het grote glazen huis dat de week van 17 t/m 23 december op de grote markt zal schitteren. Tijdens deze week zetten particulieren, vrijwilligers en bedrijven zich met man en macht in om een steentje bij te dragen aan het onderzoek naar ALS.

Zo ontstond het idee voor ASA’s Slapeloze Nacht voor ALS vanuit het uitzendbureau ASA Talent, gelegen aan de Naussausingel 2 in Nijmegen. In het centraal gelegen kantoorpand sluiten negen werknemers zich voor 24 uur lang op en dat zonder slaap. Hiermee proberen ze maar liefst 2500 euro op te halen om bij te dragen aan het onderzoek naar ALS. Dit willen ze bereiken door de gehele 24 uur diverse activiteiten te organiseren. Voor een kleine donatie kan je bijvoorbeeld meedoen aan een spannende bingo met aantrekkelijke prijzen, deelnemen aan het bierpongtoernooi en 's avonds genieten van een Silent Disco. Daarnaast worden er de hele dag zelfgemaakte artikelen verkocht of kun je langskomen voor een warme en gezellige Koek & Zopie.

Bij ASA zijn ze iedere dag bezig met het vinden van de droombaan voor kandidaten. Door de samenwerking tussen Serious Request en stichting ALS kwamen ze tot de realisatie dat deze droom niet voor iedereen gemakkelijk waar te maken is. Met deze actie hopen ze niet alleen bewustzijn te creëren rond de uitdagingen waarmee mensen met ALS worden geconfronteerd, maar ook concrete stappen te zetten in de richting van een inclusievere arbeidsmarkt. ASA gelooft dat iedereen, ongeacht zijn of haar omstandigheden, op zoek kan gaan naar een droombaan!

Deel jij deze overtuiging met ASA of draag je graag een extra steentje bij aan hun actie door bijvoorbeeld je zolder leeg te ruimen, zelfgebakken koekjes te willen verkopen of lekker mee te doen aan een van de activiteiten? Kijk op hun actiepagina of neem contact op via:

ASA Talent Nijmegen, Nassausingel 2, 024-3240044, Nijmegen@asatalent.nl, www.asatalent.nl

Dit vind je misschien ook leuk…